پوسته های روی دنده رو جدا کنید اگر درصد چربی روی دنده ززاد بود یک لایه جرا کنین
ادویه ها رو میکس کرده و کل پشت رو دنده و با ادویه ماساژ بدین
داخل تابه یا قابلمه بدون روغن از،سمت چرری سرخ کنید بعد برگردونین سمت بعدم سرخ کنین پیاز،خرد شده رو اضافه کنین یکم سبک شد مقددری زعفران دمکرده اضافه میکنیم اب جوش اضاقه ک ده سه ساعت بعد جوش تازم پخت بدین در مرحله اخر نمک و اب لیمو و کمی زعفردن اضافه میشه
اب گوشت که غلیظ شد اماده است
در کنارش یه چلو دم میزارزم و با زرشک و زعفرون تزیین میکنیم
نوش جان