گوشت رو اگر خیلی قطور بود قبضه کنین و به دو نیم کنین اگه نیازه کمی با بیفتک کوب بکوبید
۲۴ ساعت داخل یخچال سردترین قسمت بزارین بمونه تا بیات بشه
کمک میکنه به نرم شدن گوشت سپس نمک و تمام ادویه ها رو به گوشت بمالید و حسابی ماساژ بدید
سپس روغن طعمدار که تر کیب روغن زیتون و یه سری سبزیجات معطر هست که فراوری میشه
🔴 (جزو دوره آموزش ادویه هست)
اضافه میکنیم و با گوشت ماساژ میدیم
چهار ساعت داخل یخچال بمونه تا طعم دار بشه
بعد رول میکنیم و با نخ مخصوص میبندیم
روش ادویه دکور میپاشیم
ادویه دکور شامل چندین سبزیجات معطر گرانولی ریز شده است که مخصوص مرینیت گوشت و مرغ هست
🔴(جزو دوره ادویه است )
داخل قالب لوف میزاریم روشو فویل میکشیم
داخل ظرفی با دو برابر گنجایش اب گرم میریزیم قالب رو داخل ظرف اب میزاریم نصف قالب رو آب بگیره
داخل فر داغ از پیش گرم شده ۱۹۰ درجه
به مدت دو ساعت بعد یکساعت تست دما بگیرین اگر دماسنج دارین
دماسنج رو مرکز گوشت فرو کنین دماسنج رو روشن کنین اگه بین ۷۵ تا ۸۰ ثابت موند گوشت پخته
برای درست کردن سس ولوته
۱۵ گرم گره رو داخل تابه ریخته یک قاشق آرد اضافه میکنیم تفت میدیم بوی خامی ارد از بین بره
یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه میریزیم اب گوشت رو به تناوب اضافه میکنیم با همزن دستی تند تند هم میزنیم صاف و یکدست بشه تیست مزه میگیریم کاملا تندی باید احساس بشه
شعله ملایم باشه تا سس غلیظ بشه و جا بیفته سپس در کنار رولت برش خورده و سیب زمینی تنوری یا پوره سیب زمینی سرو کنین
فوق العااده خوشمزه است حتما تست کنین