بادنجان رو خرد کنین سرکه و نمک بریزین روی حرارت بزارین تا جوش بیاد حدود ۱۵ دقیقه بعد جوش رب و زردچوبه رو با کمی سرکه مخلوط میکنیم یکدست شد داخل بادنجان میریزیم تا زردچوب و رب باز بشه سپس گل کلم و هویج خرد شده رو اضافه میکنیم اگه سرکه کم بود اضافه میکنیم هم سطح مواد باشه کافیه
ادویه و سبزیجات رو داخل هاون میکوبیم
میتونه اسیاب یا مثل من نیم کوب بشه اونم اضافه میکنیم ۱۵ دقیقه دقیقه دوباره میجوشه تست نمک میگیریم اگه کم بود اضافه میکنیم همینطور اگه تندی بیشتر دوست دارین میتونین کمی فلفل سیاه یا قرمز بزنین حرارت رو خاموش میکنیم باید کاملا سرد و خنک بشه داخل شیشه تمیز بریزین و برعکس کنین مطمئن بشید هواخور نداره بعد ۲۴ ساعت تو یخچال بزارین و میتونین مصرف کنین
نوش جان