مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم برنج ابکش شده یک پیمانه لپه پخته شده یک دوم سبزی دلمه یک پیمانه برگ به میزان لازم فلفل دلمه و به میزان لازم ادویه شامل نمک فلفل زرد چوبه به میزان لازم پیاز داغ سه قاشق غذاخوری مواد سس شماره یک : سرکه یک سوم پیمانه آب دوسوم پیمانه روغن یک سوم پیمانه شیره انگور یا خرما بین یک دوم تا یک سوم پیمانه بنا به ذائقتون سس شماره دو پیاز داغ .پوره گوجه .رب گوجه .الو بخارا .نمک و فلفل و زردچوبه
Stuffed Grape Leaves

دستور غذا

ابتدا برنج ولپه را جدا پخته وآبکش میکنیم
برگ‌ راشسته و داخل دیگ اب جوش با مقداری نمک ده دقیقه جوش بزنه تا حدی که برگها نرم و شفاف بشه بعد ابکش میکنیم و برگها رو جدا جدا میکنینم
مواد میانی دلمه رو اماده میکنیم گوشت پیاز داغ ورب را با هم مخلوط کرده و تفت میدهیم . نمک و ادویه اضافه کرده وقتی کاملا تفت خورد از رو حرارت بر میداریم. خنک که شد برنج ابکش خنک و سبزی و لپه پخته رو به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
از مواد داخل برگ ریخته و دو طرف رو جمع و حالت بقچه یا رول میبندیم
داخل فلفل هم قسمت بالای فلفل رو میبریم و دانه ها را خارج کرده از مواد داخلش پر میکنیم
سس را اماده میکنیم سرکه رو شیره و اب و روغن را حل میکنیم
دلمه ها را کنار هم و فشرده میچینیم در انتها سس را ریخته یه جسم سنگین من بشقاب چینی استفاده کردم روی دلمه ها قرار میدهیم روی حرارت گذاشته به محض جوش امدن شعله را کم کرده تا پخته شود حدود ۴۰ دقیقه
ففلها و را هم داخل قابلمه کنار هم میچینیم روی هم انباشه نباشه کنار هم چیده بشه هم میتون سس گوجه درست کنین
مخلوط پیاز داغ و رب و پوره گوجه و نمک و فلفل و الو و روغن و اب روی سطح دلمه ریخته به محض جوش حرارت کم میکنیم به مدت نیم ساعت
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − شش =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من