مواد لازم:

برنج نیم دانه ایرانی یک پیمانه شکر دوپیمانه آب 7 پیمانه زعفران به میزان لازم عرق هل یک چهارم پیمانه گلاب یک سوم پیمانه کره یا روغن جامد یک چهارم پیمانه خلال بادام و پسته به میزان لازم حدود یک دوم پیمانه دارچین به میزان لازم
shole Zard1

دستور غذا

ابتدا برنج از شب قبل خیس کرده و با آب روی حرارت گذاشته تا کاملا برنج شکفته شود سپس مقداری زعفران میریزیم تا مغز برنج رنگ بگیرد اجازه میدیم برنج کاملا پخته و ابش کشیده بشه (حتمااا)
بعد شکر را اضافه کنید وقتی شکر کاملا حل شد بقیه زعفران و گلاب و عرق هل و خلال ها و کره را اضافه کنید روی قابلمه دمکنی بزارید نیم ساعت با شعله آرام دم بکشد
نکات قابل توجه
حتما از برنج نبم دانه ایرانی استفاده شود
اگر از برنج کامل استفاده میکنید زمان پخت و میزان طولانی و بیشتر تر میشود
.برنج کاملا باید له شود بعد شکر را اضافه کنید وگرنه وقتی شکر را اصافه کنید دیگه برنجتون پخته نمیشه
آب شله زرد باید از اول اندازه بریزید
نوع برنج و تازه و کهنگی برنج در میزان و زمان پخت تاثیر دارد
به هیچ وجه بعد شکربه شعله زرد آب اضافه نکنید
خلالها رو از قبل داخل کمی گلاب بخیسانید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 1 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من