شیرینی برنجی

شیرینی برنجی

مواد لازم

روغن جامد ذوب و خنک شده ۱۲۵ گرم پودر قند ۷۰ گرم زرده تخم مرغ یک عدد سفیده تخم مرغ نصف یک عدد گلاب یک ق سوپ خوری پود هل یک چهارم قاشق چایخوری ۲۵۰ گرم آرد برنج الک شده نرم ( الک حریر)

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×