مواد لازم:

روغن جامد ذوب و خنک شده ۱۲۵ گرم پودر قند ۷۰ گرم زرده تخم مرغ یک عدد سفیده تخم مرغ نصف یک عدد گلاب یک ق سوپ خوری پود هل یک چهارم قاشق چایخوری ۲۵۰ گرم آرد برنج الک شده نرم ( الک حریر)
rice cookie

دستور غذا

روغن و پودر قند را با همزن دستی میزنیم زرده و سفیده را اضافه کرده همینطور گلاب و هل با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم
ارد برنج را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم و با دست ورز میدیم خمیر که یکدست شد داخل کیسه گذاشته و به مدت ۲۴ ساعت داخل محیط استراحت میدیم
خمیر بعد استراحت یه خمیر سفت و در عین حال پودریه که با ورز خوردن نرم و منعطف میشه
از خمیر گلوله های کوچک برداشته و کف دست کشیده و خوب ماساژ میدهیم اینکار باعث میشه خمیر نرم و همینطور رنگش سفید بشه
بعد گلوله کوچک کنید و داخل سینی بچینید و روشو مهر بزنید و تخم خرفه بپاشید
من چند مدل زدم
سینی را داخل فر گرم با درجه ۱۵۰ به مدت ۷ دقیقه پخت کنید
مدت پخت شیرینی من ۱۲ دقیقه طول کشید
بستگی به سایز و قطر شیرینیتون داره
رنگ شیرینی به هیچ وجه تغییر نمیکنه
در فرو که باز میکنین عطر شیرینی بلند میشه بافتش نرم و پودریه
پ:ن : حتمااا از ارد برنج مرغوب استفاده کنید
نکاتی که توضیح دادم حتما رعایت بشه مخصوصا ورز دادن
رسپی از خانم خرسند من از روی کلیپ براتون تایپ کردم
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من