مواد لازم:

فلینگ : پنیر ماسکار پونه دویست گرم ,خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم شکلات تخته صد گرم نسکافه حل شده در اب گرم یک چهارم پیمانه پودر ژلاتین دو ق غ
Nescafe cheesecake

دستور غذا

خامه شیرین شده رو فرم میدیم پنیر رو بهش اضافه میکنیم با دور کند همزن میزنیم نسکافه حل شده رو اضافه میکنیم میزان نسکافه دست خودتونه کمتر یا بیشتر یا میتونه جایگزین قهوه یا پودر کاکایو بشه ینی دیگه نسکافه نباشه ,بعد شکلات تخته رو که با کمی روغن مایع مخلوط و بن ماری ذوب شده رو اضافه میکنیم و مخلوط در اخر پودر ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم
ژلاتین رو به این روش ذوب میکنیم که با کمی اب سرد مخلوط و داخل مایکرو با قدرت بالا ۱۵ ثانیه ,یا روی بخار اب جوش حل بشه و شفاف
کیکمونم باید کاملا سرد باشه کیک رو داخل قالب کمربندی میزاریم کرم پنیری رو روش میریزیم و میزاریم یخچال چند ساعت بمونه تا کاملا کرم رویه سفت بشه وقتی انگشت روش میزنین نچسبه بعد با چاقو اروم دور کرم رو از قالب جدا میکنیم و اهسته کمربند رو باز میکنیم
اگه خواستین میتونین یه لایه کرم دیگه ما بین کیکتون بدید در این مرحله کیک از وسط برش عرضی بدید بزارید تو قالب نیمی از کرم رو بریزید بزارید یخچال نیم بند شد لایه دوم کیک رو بزارید بقیه کرم رو روش بریزید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − 1 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من