پاناکوتا لیمو

مواد لازم:

پودر ژله لیمو یک بسته اب لیمو تازه حتماا تازه نصف لیوان لیوان اب سرد نصف لیوان خامه صبحانه صورتی یک بسته رنده پوست لیمو یک م شکر یک دوم پیمانه
Lemongrass

دستور غذا

پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم
خامه و اب سرد و اب لیمو و رنده پوست لیمو و شکر رو با همزن دستی میزنیم تا صاف و یکدست بشه رو حرارت میگذاریم تا گرم شود ولی اصلا نجوشد ژله اب شده رو اضافه کرده و تند تند هم میزنیم از رو حرارت برمیداریم
تست مزه کنین اگه دوست دارین شیرین تر باشه یکم دیگه شکر بریزین
داخل قالب میریزیم و داخل یخچال تا زمانی که بسته بشه
بعد دورشو با نوک چاقو آزاد میکنیم کمی داخل اب جوش نگه میداریم و داخل ظرف سرو برمیگردونیم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 − 1 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من