گلت انجیر

مواد لازم:

‎يك و يك سوم پيمانه ‎شكر يك ق غ ‎نمك نصف قاشق چ ‎كره شش ق غ ‎اب خنك شش ق غ ‎اب ليمو ترش يك ق م ‎مواد مياني ‎انواع ميوه به دلخواه ‎نشاسته ذرت يك ق غ ‎شكر به ميزان لازم
gelat

دستور غذا

‎آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده
‎سپس کره سرد و خرد شده (معادل ۸۵ گرم) را به آن می‌افزاییم و سعی می‌کنیم با نوک انگشتان کره را داخل آرد پخش کنیم تا مخلوط شن مانندی حاصل شود. سپس آب سرد (حتما از آب یخ استفاده کنید) و اب لیمو ترش را کم کم اضافه کرده و ابتدا با چنگال و سپس با دست مواد را به هم می‌زنیم تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را داخل سلفون یا کیسه نایلون قرار داده و به مدت یک ساعت داخل
یخچال می‌گذاریم.
‎فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فار‌‌نهایت گرم می‌کنیم.
‎میوه های شسته و خشک شده داخل کاسه ریخته و با نشاسته ذرت مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.
‎خمیر را از یخچال خارج کرده و به سطح آردپاشی شده منتقل می‌کنیم. با استفاده از وردنه خمیر را به شکل دایره و با ضخامت دو تا سه میلیم‌تر پهن می‌کنیم. خمیر را به سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانیدم منتقل کرده و سطح خمیر را نیز با فاصله ۳ تا ۴ سانتی‌متر از لبه خمیر، با مخلوط میوه می‌پوشانیم. سپس لبه‌های خمیر را روی میوه ها برگردانده و تا می‌کنیم. لبه خمیر را با برس کمی کره ابشده میمالیم وروی میوه ها و لبه های خمیر رو شکر پاشیده و گلت را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر و در طبقه وسط می‌پزیم تا خمیرطلایی شود (اگر روی خمیر طلایی نشد، شعله بالای فر را نیز به مدت ۵ دقیقه روشن می‌کنیم). گلت را گرم همراه با چای سرو میکنیم. نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 6 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من