آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده
سپس کره سرد و خرد شده (معادل ۸۵ گرم) را به آن میافزاییم و سعی میکنیم با نوک انگشتان کره را داخل آرد پخش کنیم تا مخلوط شن مانندی حاصل شود. سپس آب سرد (حتما از آب یخ استفاده کنید) و اب لیمو ترش را کم کم اضافه کرده و ابتدا با چنگال و سپس با دست مواد را به هم میزنیم تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را داخل سلفون یا کیسه نایلون قرار داده و به مدت یک ساعت داخل
یخچال میگذاریم.
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم میکنیم.
میوه های شسته و خشک شده داخل کاسه ریخته و با نشاسته ذرت مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
خمیر را از یخچال خارج کرده و به سطح آردپاشی شده منتقل میکنیم. با استفاده از وردنه خمیر را به شکل دایره و با ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن میکنیم. خمیر را به سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانیدم منتقل کرده و سطح خمیر را نیز با فاصله ۳ تا ۴ سانتیمتر از لبه خمیر، با مخلوط میوه میپوشانیم. سپس لبههای خمیر را روی میوه ها برگردانده و تا میکنیم. لبه خمیر را با برس کمی کره ابشده میمالیم وروی میوه ها و لبه های خمیر رو شکر پاشیده و گلت را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر و در طبقه وسط میپزیم تا خمیرطلایی شود (اگر روی خمیر طلایی نشد، شعله بالای فر را نیز به مدت ۵ دقیقه روشن میکنیم). گلت را گرم همراه با چای سرو میکنیم. نوش جان
مواد لازم:
يك و يك سوم پيمانه
شكر يك ق غ
نمك نصف قاشق چ
كره شش ق غ
اب خنك شش ق غ
اب ليمو ترش يك ق م
مواد مياني
انواع ميوه به دلخواه
نشاسته ذرت يك ق غ
شكر به ميزان لازم
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی