مواد لازم:

شکر / 400 گرم آرد / 245 گرم کاکائو / 75 گرم بیکینگ پودر / 1 و 2/1 قاشق چایخوری جوش شیرین / 1 و 2/1 قاشق چایخوری نمک / 2/1 قاشق چایخوری این مواد را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. تخم مرغ / 2 عدد موز پوره شده / 1 پیمانه آب گرم / 240 گرم شیر / 120 گرم روغن مایع / 120 گرم وانیل مقداری مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک ( گاناژ ): شکلات / 230 گرم خامه / 180 گرم کره / 14 گرم

دستور غذا

این مواد را نیز در کاسه ای ریخته و با همزن بالونی دستی خوب مخلوط کنید.

مواد شماره ۲ را وسط مواد خشک ریخته و با همزن دستی در حدی که با هم مخلوط شود هم بزنید. مایه کیک را در قالب ۳۵×۲۵ ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید.

خامه و کره را روی حرارت گذاشته و وقتی خامه هنوز کاملا جوش نیامده شکلات رنده شده را به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه به آن دست نزنید وبعد از آن، کاملا شکلات را با خامه مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پس از سرد شدن کامل از یخچال بیرون آورده و با همزن برقی با دور کند، کمی آن را زده تا رنگش روشن شده و کمی پفکی شود. بعد از سرد شدن کیک گاناژ را روی کیک مالیده و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود، بعد از سفت شدن می توانید کیک را برش بزنید.
این کیک را به کسانی که کیک شکلاتی خیس دوست دارند و طعم موز را در کیک می پسندند توصیه می کنم.

مامی سایت

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 7 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من