این مواد را نیز در کاسه ای ریخته و با همزن بالونی دستی خوب مخلوط کنید.
مواد شماره ۲ را وسط مواد خشک ریخته و با همزن دستی در حدی که با هم مخلوط شود هم بزنید. مایه کیک را در قالب ۳۵×۲۵ ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید.
خامه و کره را روی حرارت گذاشته و وقتی خامه هنوز کاملا جوش نیامده شکلات رنده شده را به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه به آن دست نزنید وبعد از آن، کاملا شکلات را با خامه مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پس از سرد شدن کامل از یخچال بیرون آورده و با همزن برقی با دور کند، کمی آن را زده تا رنگش روشن شده و کمی پفکی شود. بعد از سرد شدن کیک گاناژ را روی کیک مالیده و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود، بعد از سفت شدن می توانید کیک را برش بزنید.
این کیک را به کسانی که کیک شکلاتی خیس دوست دارند و طعم موز را در کیک می پسندند توصیه می کنم.
مامی سایت