کاپ کیک هویج و گردو

مواد لازم:

آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه هویج رنده ریز دو پیمانه تخم مرغ سه عدد روغن مایع یو دوم پیمانه ماست پر چرب یا همزده یک دوم پیمانه بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری دارچین یک قاشق مرباخوری در صورت تمایل کمی جوز رنده شده نمک یه پینچ گردو نگینی ۵۰ گرم
Carrot cake

دستور غذا

شکر و تخم مرغ رو با همزن دور تند میزنیم تا حجیم بشه روغن و ماست اضافه میشه حدود ده ثانیه دوباره میزنیم ترکیب ارد و نمک و بکینگ پودر و دارچین و جوز رو که دو بار الک کردیم به تناوب به مخلوط اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم سپس هویج و در اخر گردو را اضافه میکنیم خوب یکدست که شد داخل قالب کاپ کیک دو سوم از مواد میریزیم داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه پخت میکنیم
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 5 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من