مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم برنج ابکش شده یک پیمانه لپه پخته شده یک دوم سبزی دلمه یک پیمانه کلم برگ به میزان لازم ادویه شامل نمک فلفل زرد چوبه به میزان لازم پیاز داغ سه قاشق غذاخوری مواد سس شماره یک : سرکه یک سوم پیمانه آب دوسوم پیمانه روغن یک سوم پیمانه شیره انگور یک سوم پیمانه آلو بخارا چند عدد سس شماره دو پیاز داغ .پوره گوجه .رب گوجه .الو بخارا .نمک و فلفل و زردچوبه
cabbage (1)

دستور غذا

ابتدا برنج ولپه را جدا پخته وآبکش میکنیم
کلم راشسته و داخل دیگ اب جوش با مقداری نمک جوش بزنه تا حدی که برگها نرم و شفاف بشه بعد ابکش میکنیم و برگها رو جدا جدا میکنینم ساقه کلفت کلم رو میبریم
مواد میانی دلمه رو اماده میکنیم گوشت پیاز داغ و را با هم مخلوط کرده و تفت میدهیم . نمک و ادویه اضافه کرده وقتی کاملا تفت خورد از رو حرارت بر میداریم. خنک که شد برنج ابکش خنک و سبزی و لپه پخته رو به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
از مواد داخل برگ ریخته و دو طرف رو جمع و حالت بقچه میبندیم
روش دیگه بصورت قالبیه داخل قالب رو مطابق شکل با برگ بپوشانید جوری که از قالب بیرون بزنه
از مواد دلمه داخل قالب ریخته لبه های برگ را به داخل بکشید طبق عکس
هر یک از سس ها را خواستید اماده کنید روی دلمه بریزید روی قالب را با فویل یا در بپوشانید اگر قابلمه هست روی اجاق اگر قالب داخل فر
به مدت ۳۵ دقیقه
نوش جاان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + هشت =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من