شیرینی زنجبیل بادام

مواد لازم:

کره نرم دمای محیط ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ دو عدد آرد ۲۴۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم پودر زنجبیل تازه یک قاشق مرباخوری اسانس بادام ده قطره زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال به همراه یک قاشق خامه صبحانه و کمی زعفران غلیظ خلال بادام تست شده مقداری برای تزیین دانه افتاب گردان مقداری برای تزیین
Almond Ginger Sweets

دستور غذا

ارد رو سه بار الک کنید
پودر قند حتما الک بشه
کره به دمای محیط رسیده باشه
من ترکیب روغن جامد و کره استفاده کردم
پودر قند و کره را با همزن دور تند خوب میزنیم تا حجیم شود حدود چهار دقیقه
سپس زرده ها و پودر زنجیل و اسانس بادام رو اضافه کرده سه دقیقه دیگه خوب میزنیم
ارد رو کم کم اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم
و با دست جمع میکنیم خمیر خیلی لطیفیه اصلا چسبناک نیست اگر دیدین نیاز به ارد داره خیلی کم ارد اضافه کنید در حدی که خمیر راحت جمع بشه و شل نباشه خمیر رو داخل کیسه فریزر بزارید و خوب ببندید داخل یخچال یکساعت استراحت بدید
زمانی که خواستین شروع به کاتر زدن بکنین فر رو روشن کنید نه زودتر حواستون باشه ما به فر کوره ای نیاز نداریم چون شیرینیمون خشک میشه !
درجه فر هم ۱۷۵ درجه نه بیشتر نه کمتر البته برای درجات استاندارده اگه احساس میکنین درجه فرتون استاندارد نیست اون دیگه قلقش دست خودتونه رو ۱۷۵ درجه استاندارد تنظیم کنید
حتما از سینیهای گالوانیزه مخصوص پخت شیرینی استفاده کنید
سینیهای خود فر به هیچ وجه مناسب پخت شیرینی نیست توجه داشته باشید
داخل سینی کاغذ روغنی بندازید
خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنید یه تیکه از خمیر رو ما بین دو تا پلاستیک باز کنید به قطر نیم سانت نه بیشتر
سعی کنید از کاترهای کوچیک استفاده کنید کاترهای بزرگ مناسب پخت شیرینی نوروز نیست
شیرینیها رو کاتر بزنید با فاصله داخل سینی بچینید
برای رومال من از ترکیب خامه صبحانه خامه و زعفران استفاده کردم میزان زعفران دست خودتونه کم یا زیاد با برس سطح شیرینی رو رومال میزنیم از خلال بادام تست شده برای تزیین استفاده کردم داخل فر گرم میزاریم به مدت ۱۵ دقیقه نه بیشتررر توجه داشته باشین زمان طولانی تر شیرینی هاتونو خشک میکنه
برای تست پخت شیرینی یکم تکونش بدید یه کوچولو باید نرم باشه زیرشم کمی طلایی نه خیلی و اینکه رو کاغذ حرکت کنه خیلی چسبناک نباشه
از فر در بیارین از داغی که افتاد راحت باید از کاغذ جدا بشه داخل ظرف در بسته بزارین روشو پلاستیک بکشید درشم محکم ببندید تو جای خنک خونتون دور از نور نگهداری کنید
بسیاااار عطر و طعم دلپذیری داره حتماا تست کنید
این خمیر پایه است میتونید هر اسانسی دوست داشتید جای زنجبیل و بادام جایگزین کنید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − دوازده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من