شیرینی گردویی بدون فر

مواد لازم:

آرد سفید قنادی صد گرم گردو نیم پودر ( از نگینی ریز تر ) پنجاه گرم شیر عسلی یک سوم یک قوطی پودر دارچین یک قاشق چایخوری
Walnut cookie

دستور غذا

آرد و دارچین را الک میکنیم داخل تابه ریخته روی حرارت ملایم ده دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد
سپس گردو را اضافه کرده پنج دقیقه هم همراه گردو تفت میدهیم دررنهایت شیر عسلی را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم و از روی حرارت بر میداریم
اجازه میدهیم از دما بیفتد سپس به اندازه گردو کوچک در دست گرد میکنیم داخل پودر گردو میغلطانیم یا اینکه پودر دارچین سطح توپک ها بپاشیم
توپکها را داخل کپسول مخصوص شکلات قرار میدهیم و سرو میکنیم
اگر خواستیم در روزهای آتی استفاده کنیم داخل ظرف با سلفون پوشانده و در ظرف رو خوب کیپ میکنیم
ماندگاری این شیرینی در جای کاملا خنک دو هفته داخل فریز سه ماه قابل نگهداری میباشد

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − هفده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من