کیک چای گردو

مواد لازم:

آرد ۳ پیمانه بکینگ پودر ۱۰ گرم دارچین ۱ق چ گردوی پودرشده ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱/۵پیمانه کره یا مارگارین آب شده و خنک ۱۲۵گرم چای خنک ۱پیمانه
Walnut cake

دستور غذا

فر رو با دمای ۱۸۰ گرم میکنیم.
تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
کره رو اضافه و خیلی کم هم میزنیم .
چای رو هم با مایه ی کیک مخلوط میکنیم .
آرد و بکینگ پودر و دارچین رو الک ودر سه مرحله با مایه ی کیک به آرامی مخلوط میکنیم.
پودر گردو رو هم اضافه ودر قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم.
کیک رو حدودا ۴۵ دقیقه( بستگی به فر داره)

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من