مواد لازم:

خمیرریوفکا یک بسته گردوی پودر یا نیمکوب یک پیمانه پر پودر هل یک ق چ شیر عسلی نصف قوطی شهد رقیق یک پیمانه پودر پسته مقداری کره اب شده یک پیمانه

دستور غذا

قالب باقلوا رو چرب کنید خمیر باقلوا رو لایه لایه باز کرده وبا برس کره مال کنید
سه لایه خمیره کره ای روی هم بزارید مقداری پودر گردو روی خمیر بپاشید خمیررا از عرض محکم رول کنید رولها رو با فاصله برش بدید و تو قالب کنار هم بچینید تمام خمیر را به همین صورت اماده کنید در اخر تمام سطح خمیر کره مال میشه سینی باقلوا رو داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت در اخرر کمی گریل تا طلایی بشه
قبل اینکه خمیرو بپیچیدقوطی شیر عسل رو پانزده دقیقه داخل ظرف اب میجوشونیم بعد میزاریم خنک بشه یک دومش رو بادیک لیوان شهد مخلوط میکنیم باید سرد باشه
وقتی باقلوا اماده شد همونطور داغ داغ شهد سرد رو روی باقلوا میریزیم و روی ظرف باقلوا رودمیپوشونیم تا به اصطلاح دم بیاد
بعد روشو بادپودر پسته تزیین میکنیم

پ.ن: شهدتون حتما سرد باشه که کاملا به خورد باقلوا بره
از شهد زعفرانی ووگلاب میتونید جای شیرعسلی استفاده کنید
سعی کنید ظرتون هم سایز باقلواتون باشه که شربت کاملا به خورد باقلوا بره و سطحش خشک نشه
از پودر پسته یا بادام یا ترکیب چهار مغز میتونید جایگزین کنید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 15 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من