تیرامیسو انار و شکلات

مواد لازم:

بیسکوییت لیدی فینگر پنیر ماسکارپونه یا لبنه کاله , ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم خامه قنادی شیرین و فرم داده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم , ا قهوه دم کشیده یا نسکافه و پودر کاکائو به مقدار لازم انار دون شده یک پیمانه شکر دو ق غ
Tiramisu Pomegranate

دستور غذا

پنیر رو با کمی شکر بزنین یکدست بشه بعد کمی قهوه دمکشیده و پود کاکائو اضافه کنید در اخر خامه فرم گرفته رو اضافه میکنیم , هم میزنیم یکدست بشه
قهوه دم کشیدمون و پودر کاکایو حل شده رو با یک پیمانه اب رقیق میکنیم
داخل قالب لوف سلفون یا کیسه فریزر میکشیم بیسکوییت رو داخل قهوه فرو میکنیم و سریع داخل قالب مرد نظر میچینیم از کرم روی بیسکوییت میریزیم صاف و یکدست میکنیم انار دون شده و مقداری شکلات چیپسی روی کرم میپاشیم ,دوباره بیسکوییت مثل ردیف اول دوباره کرم و دونه انار ووشکلات
در نهایت کرم رو رو سطح کار میکشیم صاف و یکدست داخل یخچال میزاریم سه ساعت من شش ساعت گذاشتم از یخچال خارج میکنیم و داخل ظرف سرو برمیگردونین از باقی مانده مواد پنیری سطح دسر رو کاور میکنیم و کاملا با دانه انار میپوشونیم و با شکلات و گل انار تزیین میکنیم
میتونید داخل قالب کمربندی این مراحل کارو انجام بدید که نیاز به برگردوندن نداشته باشید
حتما تست کنید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من