پنیر رو با کمی شکر بزنین یکدست بشه بعد کمی قهوه دمکشیده و پود کاکائو اضافه کنید در اخر خامه فرم گرفته رو اضافه میکنیم , هم میزنیم یکدست بشه
قهوه دم کشیدمون و پودر کاکایو حل شده رو با یک پیمانه اب رقیق میکنیم
داخل قالب لوف سلفون یا کیسه فریزر میکشیم بیسکوییت رو داخل قهوه فرو میکنیم و سریع داخل قالب مرد نظر میچینیم از کرم روی بیسکوییت میریزیم صاف و یکدست میکنیم انار دون شده و مقداری شکلات چیپسی روی کرم میپاشیم ,دوباره بیسکوییت مثل ردیف اول دوباره کرم و دونه انار ووشکلات
در نهایت کرم رو رو سطح کار میکشیم صاف و یکدست داخل یخچال میزاریم سه ساعت من شش ساعت گذاشتم از یخچال خارج میکنیم و داخل ظرف سرو برمیگردونین از باقی مانده مواد پنیری سطح دسر رو کاور میکنیم و کاملا با دانه انار میپوشونیم و با شکلات و گل انار تزیین میکنیم
میتونید داخل قالب کمربندی این مراحل کارو انجام بدید که نیاز به برگردوندن نداشته باشید
حتما تست کنید
مواد لازم:
بیسکوییت لیدی فینگر
پنیر ماسکارپونه یا لبنه کاله , ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
خامه قنادی شیرین و فرم داده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم , ا
قهوه دم کشیده یا نسکافه و پودر کاکائو به مقدار لازم
انار دون شده یک پیمانه
شکر دو ق غ
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی