مواد لازم:

150 گرم کره و یا مارگارین به دمای محیط رسیده 1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا) 1 قاشق غذاخوری ماست 2 قاشق غذاخوری پودر قند 2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای رویش) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) حدود 2 الی 2.5 لیوان آرد برای داخل تاتلی: فندق و یا گردو برای روی تاتلی بادام خام برای شربت : 4 لیوان آب 4 لیوان شکر چند قطره آب لیمو
Tatli shoulder

دستور غذا

ابتدا شربت را بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد ۱۵ دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کرده کنار بذارید خنک شود.
تمام مواد خمیر تاتلی را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد(آرد را کم کم و با کنترل بریزید) تیکه های کوچکی از خمیر برداشته روی شانه تمیز خمیر را باز کرده و داخلش گردو و یا فندق بذارید . و سپس خمیر را بسته مثل فیلم شکل بدین. بعد از اینکه همه رو فرم دادین زرده تخم مرغ زده و وسط تاتلی بادام خام بذارید. در فر ۱۸۰ درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. روی تاتلی داغ شربت خنک بریزید.

تجربه های من: درجه فر رو کمتر بزارید….
شربت خنک باشه بهتره…ارد سمولینا رو اصلا حذف نکنید.
من به شربتش کمی گلاب و زعفران اضافه کردم….به مواد خمیر هم کمی پودر هل زدم.
منبع : آشپزی با طعم عشق

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − دوازده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من