مواد لازم:

ارد دو پبمانه بکینک پود یک ق م اب نارنگی تازه دو سوم پ روغن مایع یک دوم پ تخم مرغ چهار عدد رنده پوست نارنگی یک ق چ شکر یک پ بریلو نارنگی نشاسته ذرت یک ق غ اب نارنگی یک سوم پ شکر یک چهارم پ
Tangerine cake

دستور غذا

تخم مرغ و شکر و پوست پرتقال رو با همزن بزنید تا حجمش زیاد بشه اب پرتقال و روغن مایع رو اضافه میکنیم
ارد و بکینگ رو الک کرده به تدریج اضافه میکنیم بعد داخل قالب چرب شده شده و داخل فر داغ میزاریم , دمای فر ۱۷۵،زمان ۳۵ دفیقه

نشاسته رو با اب نارنگی و رنده پوست نارنگی حل میکنیم شکر رو اضافه میکنیم رو حرارت کم مدام هم میزنیم حدود یک ربع ,بعد از رو حرارت برمیداریم و روی کاپ کیک یا کیک رو کاور میکنیم ,کنارشم فیله پرتقال میچینیم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 1 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من