کیک بهاری

مواد لازم:

آرد دو لیوان شکر یک لیوان کره نرم ۱۲۵ گرم وانیل یک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری تخم مرغ چهار عدد شیر دو سوم پیمانه کرم بهاری پنیر خامه یک دوم پیمانه خامه صبحانه یک پیمانه شکلات تخته ذوب شده یک پیمانه
Spring Cake

دستور غذا

اول مواد کرم رو آماده میکنیم
همه مواد را روی حرارت ملایم مخلوط کرده و با همزن دستی میزنیم تا صاف و یکدست بشه
از رو حرارت برمیداریم خنک بشه
فر رو روی ۱۸۰ گرم میکنیم
قالب رو با کره چرب میکنیم
کره و شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن میزنیم حدود پنج دقیقه تا حجم بگیره
بعد شیر رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم
ارد و بکینگ پودر دو بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم
مواد کیک رو داخل قالب میریزیم
از مواد کرم با فاصله با قاشق روی مواد کیک میریزیم
قالب کیک رو داخل فر داغ میگذاریم به مدت ۴۵ دقیقه نشانه پخت سطح کیک بسته شده دور کیک رنگ گرفته
بعد پخت کامل از فر خارج کنید تا خنک شدن کیک برنگردونین بعد یکساعت کیک رو برگردونین
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 2 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من