کیک اسفنجی

مواد لازم:

آرد 200 گرم شکر 200 گرم تخم مرغ 8 عدد بکینگ پودر یک ق چ آب جوش 4 ق س وانیل 1/4 ق چ طرز تهیه: فر را رو درجه ۱۷۵ روشن کنید ارد و بکینگ پور را سه بار الک کنید سفیده و زرده رو جدا کنید سفیده رو با همزن بزنید حجیم و کف کنه و از ظرف نریزه زرده رو با شکر میزنیم آب جوش را کم کم اضافه کره و میزنیم کرم و کشدار بشه ارد را در چند مرحله به زرده اضافه کرده و فولد کنید سفیده را در چند مرحله اضافه کرده و فولد کنید کف قالب کاغذ روغنی بندازید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید داخل فر داغ به مدت ۴۰ دقیقه نشانه پخته دیواره های کیک طلایی شده کمی از قالب جدا میشود به هیچ وجه قالب را چرب نکنید چون کیک پف نمیکند مواد لازم خامه کشی خامه قنادی گردو چیبس شده موز رسیده شیر یا انواع شربت رقیق یا آب کمپوت میوه
Sponge cake

دستور غذا

کیک اسفنجی ۸ تخم مرغی قطر قالب ۲۵

خامه کشی
کیک را بعد پخت از فر خارج کنید از دما که افتاد روی توری سیمی قرار دهید کاملا خنک شد
با اره کیک یا نخ دندان یا رینگ مخصوص برش کیک دو لایه کیک رو ببرید به سه قسمت مسادی تقسیم کنید
من پالت را روی گردون کیک گذاشتم روی پالت دوقسمت از مرکز پالت کیسه فریزر پهن کردم که هنگام انتقال کیک به ظرف اصلی راحت انتقال پیدا کنه
لایه اول کیک را روی کیسه گذاشته با شیر یا اب کمپوت یا شربت رقیق سطح کیکو مرطوب میکنیم باعث میشه لایه های کیک بهم بچسبن و موقع برش متلاشی نشن و اینکه خامه به خورد کیک بره و درنتیجه کیک نرم و لطیف میشه
بعد خامه فرم گرفته رو داخل قیف بدون ماسوره یا ماسوره ساده گرد ریخته و سطح کیک رو دایره دایره خامه میزنیم با پالت سطحشو صاف میکنیم
سپس موز حلقه شده رو روی سطح کیک چیده و همینطور گردوی چ نگینی
لایه بعدی رو گذاشته خیلی کم منسجم کنید دوباره مراحل قبل تکرار بشه تا لایه اخر
در اخر سطح و دیواره کیک رو با خامه میپوشونیم و به اصلاح آستر کشی میکنیم
بعد استر کشی کیکو داخل یخچال قرار میدیم با همون پالت زیرش یکی دو ساعت بموننه
دوباره برای خامه کشی اصلی خامه فرم میدیم
کل سطح کیک و دیواره رو با خامه یکدست میکنیم
دور کیک رو مدل انگشتی خامه کشی کردم
طرحمونم که قبلا انتخاب کردم و دادم برام چاپ خوراکی زدن
قاب عکسم از فوندانت هست که شامل کفه قاب و حاشیه است که هر کدومو جدا درست کردم و گذاشتم خشک شدن اسپری طلایی زدم سپس
پشت کفه رو چهار تا سیخ چوبی چسبوندم با شکلات سفید
دور تا دور کفه قاب شکلات سفید زدم عکس رو روی کفه چسبوندم پشت حاشیه ها رو شکلات زدم و دور عکس چسبوندم کاملا خشک بشه
تزیین نهایی کیک رو انجام دادم و قاب عکس رو داخل کیک فرو کردم البته سیخ چوبی ها رو
دقت کنید کفه قابتون از عکستون بزرگتر باشه
چون قراره روش حاشیه کار بشه
کفه قابلتون نازک نباشه
موفق باشید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من