کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

مواد لازم

آرد 200 گرم شکر 200 گرم تخم مرغ 8 عدد بکینگ پودر یک ق چ آب جوش 4 ق س وانیل 1/4 ق چ طرز تهیه: فر را رو درجه ۱۷۵ روشن کنید ارد و بکینگ پور را سه بار الک کنید سفیده و زرده رو جدا کنید سفیده رو با همزن بزنید حجیم و کف کنه و از ظرف نریزه زرده رو با شکر میزنیم آب جوش را کم کم اضافه کره و میزنیم کرم و کشدار بشه ارد را در چند مرحله به زرده اضافه کرده و فولد کنید سفیده را در چند مرحله اضافه کرده و فولد کنید کف قالب کاغذ روغنی بندازید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید داخل فر داغ به مدت ۴۰ دقیقه نشانه پخته دیواره های کیک طلایی شده کمی از قالب جدا میشود به هیچ وجه قالب را چرب نکنید چون کیک پف نمیکند مواد لازم خامه کشی خامه قنادی گردو چیبس شده موز رسیده شیر یا انواع شربت رقیق یا آب کمپوت میوه

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×