مرنگ کنجدی

مواد لازم:

سفيده تخم مرغ ٤ عدد پودرقند ٢٠٠ گرم کنجد ۱۵۰ گرم پودرهل يا وانيل ١/٤ ق چ
Sesame Meringue

دستور غذا

درظرفی سفیده هارو با همزن می زنیم تا حجیم شود و از ظرف نریزد سپس پودر قند را اضافه کرده و دوباره میزنیم
در اخر کنجد را اضافه میکنیم و با لیسک اروم هم میزنیم
.موادروداخل قیف بدون ماسوره ریخته وروی کاغذررغنی شکوفه می زنیم وداخل فرپیش گرم ۱۶۰ درجه گذاشته به محض رنگ گرفتن زیرشیرینی ،ازفرخارج می کنیم
داخل ظرف سرو ونوش جان می کنیم .
.نوش جان
بجای کنجد از پودر نارگیل . گردو نگینی ریزهم میتونین استفاده کنین

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 15 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من