ساچرکیک

مواد لازم:

شکلات خرد شده / 100 گرم کره / 65 گرم زرده تخم مرغ / 4 عدد سفیده تخم مرغ / 5 عدد آرد / 65 گرم ( من از 50 گرم آرد سفید و 15 گرم آرد ذرت استفاده کردم ) شکر / 70 گرم نمک / کمی فیلینگ: مارمالاد زردآلو / 130 تا 150 گرم تاپینگ: گاناژ شکلات خرد شده / 100 گرم خامه / 100 گرم
Sacchar Cake

دستور غذا

آرد را الک کرده و کنار می گذاریم.

کره و شکلات را روی بخار کتری گذاشته تا شکلات و کره آب شود، بعد کنار گذاشته تا کمی خنک شود.

۴ عدد زرده و کمی نمک را با شکلات مخلوط کرده و با همزن دستی کمی می زنیم تا کاملا مخلوط شود.
سفیده را زده تا کمی کف کند بعد شکر را بصورت بارانی و به تدریج اضافه می کنیم تا سفیده کاملا شکل گرفته و سفت شود.

۱/۳ از سفیده را با مخلوط شکلات فولد کرده ( با لیسک به آرامی زیر و رو کنید تا مخلوط شود ) و بعد نیمی از آرد و ۱/۳ دیگر از سفیده و بقیه آرد و بقیه سفیده تا مواد خوب مخلوط شود.

مواد کیک را داخل قالب ۳۰×۴۰ ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که اگر با انگشتان به سطح کیک فشار دادید، کیک به سمت بالا برگردد.

اجازه دهید کیک کاملا سرد شود و بعد به ۴ قسمت برش بزنید.
مارمالاد را کمی گرم کرده و لا به لای کیک زده و برشهای کیک را روی هم قرار دهید.
کیک را با سلفون پوشانده و وزنه حدود یک کیلو را به مدت ۱۰ دقیقه روی آن قرار داده تا لایه های کیک کاملا بهم بچسبد.

کیک را برش داده و گاناژ آماده را روی آن ریخته و به هرشکل که دوست دارید تزیین کنید.
منبع : مامی سایت
پ.ن : من کیک رو یک برش زدم برای فلینگ از ترکیب خامه صبحانه و پنیر لبنه و مارمالاد زردآلو استفاده کردم
نوش جاان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 4 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 4 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من