ساچرکیک

مواد لازم

شکلات خرد شده / 100 گرم کره / 65 گرم زرده تخم مرغ / 4 عدد سفیده تخم مرغ / 5 عدد آرد / 65 گرم ( من از 50 گرم آرد سفید و 15 گرم آرد ذرت استفاده کردم ) شکر / 70 گرم نمک / کمی فیلینگ: مارمالاد زردآلو / 130 تا 150 گرم تاپینگ: گاناژ شکلات خرد شده / 100 گرم خامه / 100 گرم

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×