کیک یخچالی

مواد لازم:

بیسکوییت های بای من طعم قهوه انتخاب کردم دسر شکلاتی یک بسته شیر یک لیوان شکلات صدگرم خامه پنجاه گرم ژلاتین یک ق غ
Refrigerated cake

دستور غذا

شکلات و خامه را ذوب میکنیم (گاناش)
یک بسته پودر دسر شکلاتی را با یک لیوان اب سرد مخلوط کرده رو حرارت میگذاریم تا بجوش بیاید و غلیظ شود
پودر ژلاتین را با مقداری اب سرد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم
سپس به دسر اضافه میکنیم
وقتی دسر غلیظ شد از رو حرارت برمیداریم گاناش را اضافه میکنیم
بیسکوییت را داخل قالب کنار هم میچینیم از مواد دسر روی بیسکوییت پوشش میدهیم تا خوب همه جا از سس پر شود قالب را داخل یخچال قرار میدهیم تا کیک بسته شود
سپس داخل ظرف سرو برمیگردانیم
پ.ن: قالب من ظرف خود بیسکوییت بود بعد برگرداندن با قیچی بریدمشو راحت جدا کردم
شما یا از قالب کمربندی استفاده کنید یا داخل قالبتون سلفون بکشید که موقع خارج کردن کیک به مشکل برنخورید
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − یک =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من