رولت انار

مواد لازم:

تخم مرغ کامل / 6 عدد زرده تخم مرغ / 2 عدد آرد / 150 گرم نشاسته ذرت / 50 گرم شکر / 150 گرم رنده پوست لیمو / کمی بکینگ پودر / 1 قاشق چایخوری
Pomegranate roulette

دستور غذا

مواد خشک را با هم الک میکنیم.

تخم مرغها و شکر را تقریبا ۵ دقیقه میزنیم تا سفید و حجیم شوند.( من در این مرحله از رنگ قرمز کریسمس ویلتون استفاده کردم )

سپس مخلوط آرد را اضافه میکنیم و کمی رنده پوست لیمو افزوده و با ویسک مخلوط میکنیم.

قالب ۳۰×۴۰ را کاغذ روغنی انداخته، کمی چربش کردم!!!

مواد را در قالب ریخته و چند بار روی سطح کار میکوبیم و در فر ۲۰۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه میپزیم.

بعد از پخت کمی که حرارتش کم شد روی کاغذ روغنی جدید بر گردوندمش و کاغذ رو از پشتش جدا کردم و با کاغذ جدید رول کردم.
یک ساعتی تو یخچال موند.

تو این مدت انارها رو دون کردم ریختم رو دستمال کاغذی که کاملا خشک بشن.

خامه رو فرم دادم، ریختم داخل قیف.

رولتو باز کردم و با قیف روشو پر کردم ( چون میخواستم خامه داخل رولت پفکی باشه دیگه روی خامه رو صاف نکردم و دونه های انارو روش پاشیدم و باز رولش کردم…و رفت یخچال که کاملا خودشو بگیره.

برای تاج انار از همون مایه رولت کمی روی کاغذ ریختم گذاشتم تو فر

کمی که پخت و هنوز داغ بود با الگوی زیر تاجهارو برش زدم.

بالای رولت شکافهای کوچکی ایجاد کردم و پایه های تاجو داخلش قرار دادم.
تاج اون یک دونه برش زده هی غش میکرد با نوک خلال دندون فیکسش کردم:)))
منبع : مامی سایت

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × سه =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من