این کیک رو به تنبل خانوما شوخی کردم کدبانوهایی که عجله دارن یا وقت ندارن یا حوصله ندارن پیشنهاد میکنم .کافیه سس کارامل همیشه اماده تو یخچال داشته باشین
زود و تند و سریع میتونین این کاپ کیکای خوشمزه رو اماده کنین
من از پودر پسته استفاده کردم اگه از پودر فندق اونم بوداده استفاده کنین که واای محشر میشه البته پسته هم رنگ و هم طعم عالی میده منطورم این بود میتونین با هر مغزی که دارین جایگزین کنین ☺️
مواد لازم:
طرز تهیه:
ارد و بکینگ پودرو الک کنین داخل کاسه بریزین وسطشو گود کنین همه مواد رو وسط ارد بریزین کمی با لیسک هم بزنین بعد سه دقیقه با دور تند هم زن هم بزنید داخل کپسول ها رو با دو سوم مواد پر کنید داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه اگه روش طلایی نشد چند لحظه زیر گریل بزارین
سس کارامل
شکر را داخل تابه پهن میکنیم ترجیحا المنیوم یا استیل روی حرارت ملایم قرار میدیم به هیچ وجه بهش قاشق نمیزنیم بعد از مدتی میبینید که شکر اروم شروع به ذوب شدن میکنه فقط تابه رو حرکت میدیم تا یکدست اب بشه و رنگ بگیره
وقتی اب شد رنگ کاراملی به خودش میگیره در همین حین کره نرم و خامه رو اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا یک سس خوشرنگ و روان بدست بیاد از رو حرارت برمیداریم اجازه میدیم کاملا خنک بشه
کاپ کیکا رو از فر خارج کنید کاملا که خنک شد با ابزار یا قاشق چایخوری مرکز کاپ کیکا رو سوراخ کنید مراقب باشید به کف نرسید پس کف کیک سوراخ نشه
از سس کارامل داخل سوراخها رو پر میکنیم از خرده های کیک سطح سوراخو میپوشونیم با برس سطح کیکو کاراملی میکنیم خیلی کم بعد بادام پرک یا فندق بوداده رو روی سطح کاپ کیک میپاشیم
بهبه خوشمزه اسون
نوش جااان