کاپ‌کیک پسته با مغز کارامل

کاپ‌کیک پسته با مغز کارامل

مواد لازم

ارد یک و یک دوم پیمانه پودر پسته یک دوم پیمانه تخم مرغ سه عدد روغن مایع یک دوم پیمانه شیر یک دوم پیمانه بکینگ‌پودر یک ق مرباخوری سرصاف وانیل یک‌دوم ق چایخوری بادام پرک یا فندق بوداده به میزان لازم سس کارامل یک لیوان پر مواد سس کارامل: شکر یک پیمانه کره نرم یک سوم پیمانه خامه صبحانه یک پیمانه

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×