باقلوا پسته با مغز کادایف

باقلوا پسته با مغز کادایف

مواد لازم

یوفکا ترکی یک بسته تل کادایف ۲۰۰ گرم شربت باقلوا سه لیوان تقریبا مخلوط کره اب شده و روغن مایع یک لیوان پسته نگینی دو سوم لیوان پودر قند یک سوم لیوان پودر هل یک ق مرباخوری پودر پسته برای تزیین به میزان لازم شربت باقلوا شکر سه لیوان اب دو لیوان گلاب نصف لیوان هل نیم کوب دو عدد زعفران به میزان لازم اب لیمو یک ق غ

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×