باقلوا پسته با مغز کادایف

مواد لازم:

یوفکا ترکی یک بسته تل کادایف ۲۰۰ گرم شربت باقلوا سه لیوان تقریبا مخلوط کره اب شده و روغن مایع یک لیوان پسته نگینی دو سوم لیوان پودر قند یک سوم لیوان پودر هل یک ق مرباخوری پودر پسته برای تزیین به میزان لازم شربت باقلوا شکر سه لیوان اب دو لیوان گلاب نصف لیوان هل نیم کوب دو عدد زعفران به میزان لازم اب لیمو یک ق غ
Pistachio baklava

دستور غذا

کادایف ترجیحا تر اگر خشک بود داخل ظرف گودی ریخته کمی با اب اسپری کرده و با یک سوم از روغن و کره خوب مخلوط میکنیم تا از خشکی در بیاید
یوفکا را لایه لایه با برس روغنی میکنیم حدود سه لایه از کادایف یک سمت بصورت افقی میچینیم .پسته نگینی و پودر هل و پودر قند را با هم مخلوط کرده سطح یوفکا میپاشیم و شروع به رول کردن میکنیم رولهامون منسجم باشه سپس با فاصله برش مورد نظر را میزنیم و داخل سینی کنار هم میچینیم بقیه روغن را روی خمیر میدهیم داخل فر داغ درجه ۱۷۵ به مدت ۲۵ دقیقه اگه سطحش خوب طلایی نشد زیر گریل قرار میدهیم
سپس باقلوا را از فر خارج کرده و شربت خنک را به خورد باقلوا میدهیم روی ظرف رو چند لحظه میگذاریم تا باقلوا نرم شود و شربت به خوردش برود
بعد از خنک شدن داخل ظرف مورد نظر میچینیم

شربت باقلوا

شکر و اب را روی حرارت گذاشته هم میزنیم جوش که امد دیگه شکر را هم نمیرنیم سپس گلاب و هل را اضافه میکنیم در اخر زعفران حل شده حدود بیست دقیقه با حرارت ملایم شربت اماده میشه خیلی غلیظ نباشه ولی سنگینی شربت حس بشه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − یک =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من