کادایف ترجیحا تر اگر خشک بود داخل ظرف گودی ریخته کمی با اب اسپری کرده و با یک سوم از روغن و کره خوب مخلوط میکنیم تا از خشکی در بیاید
یوفکا را لایه لایه با برس روغنی میکنیم حدود سه لایه از کادایف یک سمت بصورت افقی میچینیم .پسته نگینی و پودر هل و پودر قند را با هم مخلوط کرده سطح یوفکا میپاشیم و شروع به رول کردن میکنیم رولهامون منسجم باشه سپس با فاصله برش مورد نظر را میزنیم و داخل سینی کنار هم میچینیم بقیه روغن را روی خمیر میدهیم داخل فر داغ درجه ۱۷۵ به مدت ۲۵ دقیقه اگه سطحش خوب طلایی نشد زیر گریل قرار میدهیم
سپس باقلوا را از فر خارج کرده و شربت خنک را به خورد باقلوا میدهیم روی ظرف رو چند لحظه میگذاریم تا باقلوا نرم شود و شربت به خوردش برود
بعد از خنک شدن داخل ظرف مورد نظر میچینیم
شربت باقلوا
شکر و اب را روی حرارت گذاشته هم میزنیم جوش که امد دیگه شکر را هم نمیرنیم سپس گلاب و هل را اضافه میکنیم در اخر زعفران حل شده حدود بیست دقیقه با حرارت ملایم شربت اماده میشه خیلی غلیظ نباشه ولی سنگینی شربت حس بشه