رولت طرح‌دار

مواد لازم:

مواد رولت : تخم مرغ کامل ۴ عدد . شکر یک دوم پیمانه . آرد سه چهارم پیمانه ( ۸۰ ) گرم . آب جوش یک چهارم پیمانه . وانیل یک چهارم ق چ . نمک یک پنس . روغن مایع یک ق س . پودر کاکائو یک ق سوپخوری . (در صورت دلخواه میتونید از رنگ خوراکی استفاده کنید ) آرد ذرت یک چهارم ق چ . مواد میانی رولت : آرد یک دوم پیمانه . شکر سه چهارم پیمانه . آب سرد یک لیوان . وانیل یا گلاب یا ... کمی . موز خلال شده کمی . گردی خرد شده کمی . ( این مواد کرم پیراشکی هست در صورت دلخواه میتونید خامه فرم گرفته استفاده کنید )
Patterned roulette

دستور غذا

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو در دو ظرف جدا کرده و زرده رو با سه چهارم شکر و آب جوش و روغن و وانیل را با همزن در حد مخلوط شدن شکر و … بزنید تا کم رنگ و غلیظ تر از حد معمول شود . سفیده ها رو با پره های تمیز همزن با دور کند بزنید تا پف کند بقیه شکر و آرد ذرت و روی سفیده پاشیده و وقتی شکر حل شد با دور تند بزنید تا حدی که رد پره های همزن روی سفیده بیفتد .

سفیده را به ظرف زرده اضافه کنید . آرد را روی مواد الک کنید و بصورت دورانی مخلوط کنید

حدود دو سه ق از مواد و داخل ظرفی ریخته و داخلش پودر کاکائویی رو که در کمی آب حل کردید اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ دلخواهتون در بیاد . در ظرف دیگه باز دو سه ق از مواد و بریزید و اینبار مقدار خیلی کمتری پودر کاکایو اضافه کنید تا رنگ موادتون کم رنگ تر بشه .
دو مخروط کاغذی یا دو نایلون بردارید و دو رنگ رو در اونها ریخته و نوک مخروط یا نایلون رو سوراخ کنید و طرح مورد نظر رو روی کاغذ روغنی که کف قالب مستطیل (۳۰×۴۰) پهن کردید طراحی کنید .

حالا یک دقیقه سینی رو داخل فر از قبل گرم شده بذارید تا مواد کمی خودش رو بگیره

سینی رو از فر خارج کرده و بقیه مواد و روی طرح ایجاد شده بریزید و اینبار حدود ۱۵ – ۱۲ دقیقه داخل فر ۱۸۰قرار بدید تا حدی که روی رولت طلایی بشه با دست روی رولت رو لمس کنید اگر چسبناک بود گریل و یکی دو دقیقه روشن کنید

وقتی سینی رو خارج کردید بلافاصله روی اون و با ی سینی دیگه بپوشونید حدود نیم ساعت تا کیک رولت عرق کنه و نرم بمونه . حالا کیک و با کاغذ روغنی از قالب بیرون بیارید و آرام از کاغد جدا کنید و روی یک کاغذ تمیز دبگه که ترجیحا روش و روغن مالیدید قرار بدید سریع خطوط عرضی سطحی با چاقو روش ایجاد کنید مراقب باشید خطوط خیلی سطحی باشد چون در غیر اینصورت کیک را پاره خواهد کرد .
با کاغذ رولت رو رول کنید و دو طرف کاغذ و محکم ببندید و اجازه بدید نیم ساعت بمونه

رولت رو باز کنید و مواد میانی رو با قاشق در تمام سطح کیک بمالید . موز و گردو رو بصورت عرضی و در یک طرف اون قرار بدید و دوباره رول کنید و محکم کاغذ رو دور رول ببندید .
اینبار دو تاسه ساعت در یخچال گذاشته و بعد برش بزنید و نوش جان کنید

مواد میانی
آرد و شکر و وانیل و آب رو با هم خوب مخلوط کنید و روی حرارت گذاشته هم بزنید تا غلیظ شود . بعد از کمی سرد شدن میتونید استفاده کنید . ( من بجای شکر عسل رو داخل آب حل کردم و بعد آرد و اضافه کردم بجای وانیل هم گلاب زدم)

نوش جان
رسپی نرگس عزیز

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 7 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من