شیرینی ترک یا پاپل

شیرینی ترک یا پاپل

مواد لازم

آرد قنادی : 75 گرم شکر قهوه ای ترجیحا روشن : 100 گرم تخم مرغ درشت : یک عدد پودر کاکائو : 30 گرم کره سرد خرد شده : 30 گرم نمک : یک هشتم ق چ بیکینگ پودر : یک دوم ق چ وانیل : یک دوم ق چ پودر قند الک شده به مقدار لازم شکلات چیپسی نسوز شصت گرم

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×