شیرینی ترک یا پاپل

مواد لازم:

آرد قنادی : 75 گرم شکر قهوه ای ترجیحا روشن : 100 گرم تخم مرغ درشت : یک عدد پودر کاکائو : 30 گرم کره سرد خرد شده : 30 گرم نمک : یک هشتم ق چ بیکینگ پودر : یک دوم ق چ وانیل : یک دوم ق چ پودر قند الک شده به مقدار لازم شکلات چیپسی نسوز شصت گرم
Papel sweets

دستور غذا

شکر و آرد و پودر کاکائو را از الک درشت رد کنید و بیکینگ پودر و نمک را با آن مخلوط کنید و هم بزنید ….کره را با با دست یا غذا ساز به خورد مواد دهید تا شن مانند شود .
سپس تخم مرغ و شکلات چیپسی و وانیل را اضافه کرده و با دست یا قاشق مواد را به خورد هم دهید تا خمیر یکدستی شود. گلوله کرده ودر پودر قند بغلطانید. اگه پودر قند کم بزنید جذب میشه. روی سینی کاغذانداخته با فاصله چیده و تو فر صدشکر و آرد و پودر کاکائو را از الک درشت رد کنید و بیکینگ پودر و نمک را با آن مخلوط کنید و هم بزنید ….کره را با با دست یا غذا ساز به خورد مواد دهید تا شن مانند شود .
سپس تخم مرغ و شکلات چیپسی و وانیل را اضافه کرده و با دست یا قاشق مواد را به خورد هم دهید تا خمیر یکدستی شود. گلوله کرده ودر پودر قند بغلطانید. اگه پودر قند کم بزنید جذب میشه. روی سینی کاغذانداخته با فاصله چیده و تو فر صدوهفتاد و پنج درجه,دوازده دقیقه بپزید.وهفتاد و پنج درجه,دوازده دقیقه بپزید.

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 5 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من