مواد لازم:

روغن صاف قنادي ٢٢٠ گرم ( من روغن اصیل زدم) اردسفيد. ١٣٠ گرم اردنخودچي. ١٣٠ گرم اردبرنج. ١١٠گرم پودرقند. ٥٠گرم عسل. ٥٠گرم پودرهل. ٢ق چ زعفران دم كرده ١ق چ زرده تخم مرغ براي رومال ١عدد ارد یک ق غ

دستور غذا

روغن صاف روبه مدت ٢دقیقه میزنیم تا نرم بشه سپس پودرقندرااضافه کرده یک دقیقه دیگرمیزنیم سپس زعفران پودرهل رااضافه میکنین وبعدعسل رااضافه کرده به مدت ١دقیقه دیگرمیزنیم
اردهاروکه باهم مخلوط والک کردیم به موادمون اضافه کرده با لیسک هم میزنیم بعدبادست جمع کرده ورز میدهیم تا منسجم بشه داخل نایلون به مدت یک شبانه روز درمحیط اشپزخانه استراحت میدیم .
بعداز٢۴ساعت خمیرروبازمیکنیم البته بین دونایلون به قطرنیم تا یک سانت بعدقالب میزنیم داخل سینی کاغذ شده میچینیم روشو رومال زرده زعفران یک ق ماست یک ق ارد میزنیم بعدباچنگال خط میندازیم ودرفرپیش گرم ١٧۵ درجه به مدت ١۵دقیقه
درصورت لزوم گریل روهم روشن میکنیم تاروی شیرینی طلایی بشه
پ.ن. حجم شیرینی دو برابر میشه شیرینی با فاصله نسبتا زیاد از هم باشه
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من