شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

مواد لازم

روغن صاف قنادي ٢٢٠ گرم ( من روغن اصیل زدم) اردسفيد. ١٣٠ گرم اردنخودچي. ١٣٠ گرم اردبرنج. ١١٠گرم پودرقند. ٥٠گرم عسل. ٥٠گرم پودرهل. ٢ق چ زعفران دم كرده ١ق چ زرده تخم مرغ براي رومال ١عدد ارد یک ق غ

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×