شیرینی پرتقالی

شیرینی پرتقالی

مواد لازم

کره نرم دمای محیط ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ دو عدد آرد ۲۴۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم رنده پوست پرتقال(قسمت نارنجی) یک قاشق مرباخوری اسانس پرتقال ده قطره زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال به همراه یک قاشق خامه صبحانه و کمی زعفران غلیظ خلال پرتقال برای تزیین به میزان لازم شکلات برای تزیین به میزان لازم

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×