اول فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن میکنیم
تمام مواد کیک رو نیم ساعت جلوتر از یخچال خارج کرده هم دما با محیط بشن
قالبهامونم چرب میکنیم کنار دستمون میزاریم
تخم مرغا رو با شکر با دور تند همزن پنج دقیقه میزنیم تا حجم بگیره و کشدار بشه رنده پوست پرتقال رو اضافه میکنیم
روغن و نصف آب پرتقال اضافه کرده و باز دو دقیقه میزنیم
همزن رو خاموش میکنیم
ارد و بکینگ پودر و نمک و رو با هم الک میکنیم دو مرتبه
کم کم به مواد تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک دورانی هم میزنیم
موادکه یکدست شد داخل قالب میریزیم
همیشه تو همه کیکا حواستون باشه یک سوم از سطح قالب باید خالی بمونه برای پف کیک
قالب رو داخل فر داغ شده طبقه وسط میزاریم
بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه طول میکشه تا کیکمون پخته و رنگ بگیره
بعد از فر درمیاریم اجازه میدیم خنک بشه بقیه اب پرتقال رو با کمی شکر روی حرارت میکذاریم تا شکر اب شود وقتی از دما افتاد با خلال چوبی روی سطح کیک با فاصله سوراخ ایجاد میکنیم اب پرتقال شیرین را روی کیک میریزیم شربت به خورد کیک میرود
حالا سس رو اماده میکنیم
شکر را داخل تابه پهن میکنیم ترجیحا المنیوم یا استیل روی حرارت ملایم قرار میدیم به هیچ وجه بهش قاشق نمیزنیم بعد از مدتی میبینید که شکر اروم شروع به ذوب شدن میکنه فقط تابه رو حرکت میدیم تا یکدست اب بشه و رنگ بگیره
وقتی اب شد رنگ کاراملی به خودش میگیره در همین حین خامه رو اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا یک سس خوشرنگ و روان بدست بیاد پوست پرتقال رو اضافه کرده از رو حرارت برمیداریم بعد از اینکه سس خنک شد روی کیک میزیزیم
طعم و عطر این کیک بینظیره حتما تستش کنید
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
اب پرتقال تازه یک پیمانه
رنده پوست پرتقال یک ق مرباخوری
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
نمک یک پنس
مواد لازم سس کارامل:
شکر یک پیمانه
خامه صبحانه یک دوم پیمانه
رنده پوست پرتقال یک ق چ
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی