کره و پودر قند را با همزن برقی حدود ده دقیقه میزنیم تادکاملا حجم گرفته و کرمی بشه تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و دوباره سه دقیقه میزنیم
ارد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک میکنیم
و چند مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم در مرحله اخر همزن رو خاموش کرده و با دست خمیر را کمی ورز میدهیم
اصلا به ورز زیاد احتیاج نداره خمیر را داخل نایلون گذاشته و داخل یخچال دو ساعت استراحت میدیم
بعد استراحت روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز میدیم بعد با وردنه خمیر را سه میل باز کرده و کاتر میزنیم
من چندین مدل زدم گرد و مستطیل و بیضی با دیزاینهای متفاوت
خمیر شیرینی را داخل سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
زیر شیرینی طلایی روشن میشه روی خمیر یه کوچولو رنگ میگیره
بعد پخت اجازه میدیم کاملا خنک بشه سپس ب مابین شیرینیها مارمالاد ریخته و تزیین میکنیم
رسپی از خانم خرسند
پ ن : من صد ۷۰ گرم کره زدم ۱۳۰ گرم روغن جامد زدم
دوستان به هیچ وجه از مربا بجای مارمالاد استفاده نکنین چون از بین شیرینی پس میزنه
پودر قند و ارد حتما حتما باید الک بشن
قطر خمیر بیشتر از سه میل نشه قطر خمیرتون زیاد میشه و شیرینیتون بد شکل میشه و خوردنشم سخت
تمام نکات مهم رو گفتم امیدوارم بپذید و بپسندید