مواد لازم:

زرده تخم مرغ دو عدد سفیده چهار عدد آرد سفید قنادی سه چهارم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه شیر یک دوم پیمانه بکینگ پودر یک ق چ وانیل یک دوم ق چ
Japanese pancakes

دستور غذا

سفیده رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره نصف شکر را ارام ارام اصافه کرده تا سفیده کاملا حجیم بشه
زرده وانیل رو با بقیه شکر خوب میزنیم تا کرمی رنگ بشه شیر رو به زرده اضافه میکنیم
سفییده رو در سه مرحله به زرده اضافه و دورانی هم میزنین با لیسک
ارد و بکینگ پودر دو بار الک شده برای بار سوم روی تخم مرغ ها الک میکنیم وودورانی مخلوط میکنیم
داخل تفلون رو کمی چرب میکنیم رینگ رو داخل تابه میچینیم
بهتره رینگهاتونو چرب کنین و اگر کمربندی باشه که عالیه
تابه و رینگ که داغ شد(حتماا قبل از شروع به خمیر داغ بشه)
از مواد خمیر داخل رینگها میریزیم نصف رینگ رو پر میکنیم
ارتفاع رینگها با هم فرق داره
در تابه رو میزاریم بادحرارت ملایم اجازه میدیم کاملا پخته بشه حدود هفت دقیقه باید طوری باشه که کاملا پف کرده و سطح پنکیک بسته شده باشه و شل نباشه
بعد رینگ رو برمیگردونیم سمت بعد دوباره در تابه رو میزاریم تا اون سمتشم کاملا حرارت ببینه و مغز پخت بشه
بعد از تابه خارج میکنیم از دما که افتاد با نوک چاقو دور تا دور رینگ رو آزاد میکنیم و اگر کمربندیه قفل رو باز میکنیم
داخل ظرف سرو میزاریم یه تیکه کره مرکز پنکیک روشم عسل میریزیم و سرو میکنیم
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 5 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من