شیرینی بهشتی

مواد لازم:

روغن صاف 200 گرم من اصیل زدم خاک قند 175گرم ارد سفید قنادی 400 گرم وانیل نصف قاشق چایی خوری زنجفیل مقداری دلبخواه وهل روغن مایع25گرم
Heavenly sweets

دستور غذا

اول از همه باید گفت همزن برقی خیلی مهمه
همه ی خوب شدن شیرینی به همزن ربط داره

ابتدا روغن و پودر قتد را باهم داخل همزن ریخته و انقدر هم میزنیم تا خمیر پوک و سفید شود
حدااقل ۱۰دقیقه
بعد روغن مایع را آرام آرام ب موادی ک داریم با همزن میزنیم اضافه میکنیم
بعد از روغن وانیل را اضافه میکنیم
همچنان ب هم زدن ادامه میدهیم
و آرد را کم کم ب موادی ک داریم هم میزنیم اضافه میکنیم
میتوان از هل یا زنجبیل هم استفاده کرد و ب خمیر اضافه نمود
حالا از مواد داخل دست گلوله کوچک درست کرده و روش مهر میزنیم
شکل سنتی این شیرینی بصورت شکوفه است

شیرینی را در فر ک ۱۰ دقیقه قبل روشن کردیم
با دمای ۱۵۰ درجه ب مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم
پ.ن: من زنجبیل زدم حرارت فرمم ۱۷۰ ؛ ۲۰ دقیقه
منبع :رسپی استاد دهقان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 9 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من