اول از همه باید گفت همزن برقی خیلی مهمه
همه ی خوب شدن شیرینی به همزن ربط داره
ابتدا روغن و پودر قتد را باهم داخل همزن ریخته و انقدر هم میزنیم تا خمیر پوک و سفید شود
حدااقل ۱۰دقیقه
بعد روغن مایع را آرام آرام ب موادی ک داریم با همزن میزنیم اضافه میکنیم
بعد از روغن وانیل را اضافه میکنیم
همچنان ب هم زدن ادامه میدهیم
و آرد را کم کم ب موادی ک داریم هم میزنیم اضافه میکنیم
میتوان از هل یا زنجبیل هم استفاده کرد و ب خمیر اضافه نمود
حالا از مواد داخل دست گلوله کوچک درست کرده و روش مهر میزنیم
شکل سنتی این شیرینی بصورت شکوفه است
شیرینی را در فر ک ۱۰ دقیقه قبل روشن کردیم
با دمای ۱۵۰ درجه ب مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم
پ.ن: من زنجبیل زدم حرارت فرمم ۱۷۰ ؛ ۲۰ دقیقه
منبع :رسپی استاد دهقان