مواد لازم:

تخم مرغ4عدد شکر یک پیمانه کره نرم 50 گرم آرد یک دو سوم پیمانه شیر یک سوم پیمانه بکینگ پودر یک ق مربا خوری وانیل یک دوم ق چ زردآلو . شلیل. آناناس . گیلاس به میزان لازم

دستور غذا

اول میوه ها رو به جز گیلاس اسلایس میکنیم
هسته گیلاسو خارج میکنیم
حتما رسیده و شیرین باشن در غیر اینصورت با مقداری شکر حدود چهار پنج دقیقه بسته به سفتی میوه تو حرارت بزارید همینکه شکر اب شد و میوه یکم نرم شد از رو حرارت بردارید و صافی بزنید . آناناس هم کمپوت شده باشه

کره و شکر را با همزن پنج دقیقه بزنید تا پوک بشه تخم مرغا را دانه دانه اضافه کنید و هر بار یک دقیقه بزنید وانیل را اضافه کنید
ارد و بکینگ پودر را دو بار الک کرده به همراه شیر به تناوب به مواد اصافه کرده و با لیسک مخلوط و یکدست میکنیم
من موادم رو داخل دو مدل قالب ریختم . یه مدل قالب برشی هست .یه مدلم قال معمولی مستطیل میتونید از هر قالبی دوست دارید استفاده کنید .قالبم حتما با روغن جامد چرب کنید
سپس میوه های اسلایس شده را ردیفی کنار هم میچینیم هر ردیف یه میوه . گیلاسها هم قسمت سوراخ رو به بالا باشه
داخل قالب اسلایسی هم هر کدومو با یه مدل میوه میپوشونیم
در اخر روشو نو شکر میپاشیم و داخل فر داغ
با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میپزیم بعد روشو با پودر قند تزییین میکنیم .
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من