اول میوه ها رو به جز گیلاس اسلایس میکنیم
هسته گیلاسو خارج میکنیم
حتما رسیده و شیرین باشن در غیر اینصورت با مقداری شکر حدود چهار پنج دقیقه بسته به سفتی میوه تو حرارت بزارید همینکه شکر اب شد و میوه یکم نرم شد از رو حرارت بردارید و صافی بزنید . آناناس هم کمپوت شده باشه
کره و شکر را با همزن پنج دقیقه بزنید تا پوک بشه تخم مرغا را دانه دانه اضافه کنید و هر بار یک دقیقه بزنید وانیل را اضافه کنید
ارد و بکینگ پودر را دو بار الک کرده به همراه شیر به تناوب به مواد اصافه کرده و با لیسک مخلوط و یکدست میکنیم
من موادم رو داخل دو مدل قالب ریختم . یه مدل قالب برشی هست .یه مدلم قال معمولی مستطیل میتونید از هر قالبی دوست دارید استفاده کنید .قالبم حتما با روغن جامد چرب کنید
سپس میوه های اسلایس شده را ردیفی کنار هم میچینیم هر ردیف یه میوه . گیلاسها هم قسمت سوراخ رو به بالا باشه
داخل قالب اسلایسی هم هر کدومو با یه مدل میوه میپوشونیم
در اخر روشو نو شکر میپاشیم و داخل فر داغ
با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میپزیم بعد روشو با پودر قند تزییین میکنیم .
نوش جااان