مواد لازم:

ارد ١٥٠ گرم كره به دماي محيط رسيده ١٢٥ گرم شكر قهوه اي ١٥٠ گرم وانيل ١/٤ ق چ نسكافه گلد ١ ق س بكينگ پودر ٢ ق چ كاستارد ٢٥ گرم شير ١٢٥ گرم تخم مرغ ٢ عدد مواد لازم سس : تافي شكلاتي ١٦٠ گرم خامه صبحانه ٦ قاشق سوپ خوري
Evening cake

دستور غذا

نسکافه را با شیر مخلوط کنید
همه مواد را داخل ظرف بریزید و یک دقیقه با همزن برقی با دور کند بزنید ، سپس تا یک دست شدن مواد با دور تند همزن بزنید
قالب میان تهی ۲۰ الی ۲۲ سانت را با روغن جدا کننده چرب کنید
مواد اماده را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید
کیک اماده را روی توری قرار دهید و بعداز خنک شدن روی توری برگردانید تا کاملاً سرد شود، کیک سرد را به ظرف مورد نظر انتقال دهید و سس را روی کیک بریزید
طرز تهیه سس روی کیک:
شکلات ها و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا شکلات ها اب شده و با خامه مخلوط و یکدست شود
سس اماده را بگذارید خنک شود سپس در قیف نایلونی بریزید
و روی کیک سرد شده بریزید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من