مارشمالو هندوانه

مواد لازم:

پودر ژله هندوانه یک بسته ژله لیمو نصف بسته اب نصف لیوان اب یک چهارم لیوان شکر یک چهارم لیوان برای دو بسته یا دو ق غ گلوکز پودر نارگیل به میزان لازم ترافل شکلاتی مقداری رنگ ژله ای سبز و قرمز

دستور غذا

پودر ژله هندوانه با داخل یه ظرف بریزین و با یک هشتم پیمانه شکر یا یک ق غ گلوکز و نصف پیمانه آب خنک مخلوط کنین و روی حرارت بذارین تا شکر و ژله حل بشه ولی نه داغ بشه و نه بجوشه به محض حل شدن از روی حرارت بردارین ؛ حالا با دور تند همزن به مدت ده تا پانزده دقیقه هم بزنید بستگی به سرعت همزنتون داره در این مرحله یک قطره رنگ قرمز بزنیدو دوباره بزنید تا حالت خامه ای بگیره داخل ظرفی که ازقبل داخلش پودر نارگیل پاشیدین ریخته و سطحشو صاف کنین و
ژله لیمو رو با یه قاشق گلوکز و یک چهارم لیوان آب مخلوط و مثل ژله هندوانه پیش برید رنگ سبز فراموش نشه…
ژله لیمو پفی رو روی ژله هندوانه پخش کنید داخل یخچال بزارید تا کاملا سفت بشه
بعد از چند ساعت دور ظرف رو با چاقو آزاد کنید و داخل پودر نارگیل برگردونید و برش های چهارگوش منظم بزنید داخل پودر نارگیل غلطانده و روشو ترافل شکلات بریزید و داخل ظرف سرو بکشید
پ.ن: رنگ بخاطر اینه که رنگ مارشملوتون خوشرنگتر بشه چون در اثر فرم گرفتن خییلی کمرنگ میشه
نوش جاااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 19 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من