تیرامیسو

مواد لازم

بیسکوییت لیدی فینگر , یا بتی پور یک بسته پنیر ماسکارپونه یا لبنه کاله , ۱۵۰ گرم خامه قنادی شیرین و فرم داده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم , اگه طعم پنیر رو دوست ندارید تا ۳۰۰ بریزید قهوه دم کشیده به مقدار لازم پودر کاکایو برای تزیین به میزان لازم ژلاتین در صورت اینکه خواستین قالبی در بیاد دو ق غ

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×