مواد لازم:

بیسکوییت لیدی فینگر , یا بتی پور یک بسته پنیر ماسکارپونه یا لبنه کاله , ۱۵۰ گرم خامه قنادی شیرین و فرم داده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم , اگه طعم پنیر رو دوست ندارید تا ۳۰۰ بریزید قهوه دم کشیده به مقدار لازم پودر کاکایو برای تزیین به میزان لازم ژلاتین در صورت اینکه خواستین قالبی در بیاد دو ق غ
tiramisu

دستور غذا

پنیر رو با کمی شکر بزنین یکدست بشه بعد کمی قهوه دمکشیده اضافه کنید در اخر خامه فرم گرفته رو اضافه میکنیم , هم میزنیم یکدست بشه
در این مرحله اگه خواستین قالبی برگرده ژلاتین رو با کمی اب سرد مخلوط کرده و بصورت بن ماری یا تو مایکرو حل و شفاف میکنیم و به کرم اضافه میکنیم
قهوه دم کشیدمون کاملا باید رقیق باشه بیسکوییت رو داخل قهوه فرو میکنیم و سریع داخل قالب مرد نظر میچینیم از کرم روی بیسکوییت میریزیم صاف و یکدست ,دوباره بیسکوییت مث ردیف اول دوباره کرم ,الی اخر …
در نهایت کرم رو رو سطح کار میکشیم صاف و یکدست داخل یخچال میزاریم بعد یکی دو ساعت از یخچال خارج میکنیم و روی سطح تیرامیسو مخلوط پودر کاکایو و پودر قهوه الک میکنیم
از شابلون هم میتونید استفاده کنید و طرح بزنید , و با همون ظرف سرو کنید
یا اینکه در صورت وجود ژلاتین قالبی خارج کرده و با کرم و پودر قهوه و کاکایو تزیین کنید
من اینجا از قالب کمربندی استفاده کردم لیدی ها رو دور قالب چیدم یه ردیف بیسکوییت کف قالب . بعد کرم پنیری که مقداری ژلاتین زدم چون میخواستم دیواره های لیدی محکم بشن سپس باقی مراحل داخل یخچال پنج ساعت بمونه هم جا بیفته هم محکم بشه .سپس اروم کمر بند رو باز میکنیم
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من