ترحلوا مجلسی

مواد لازم:

نشاسته گُل(گندم) 1 پیمانه آرد برنج 1/2 پیمانه شیر 6 پیمانه آب 4 پیمانه گلاب 1 پیمانه شکر 2/5پیمانه زعفران و خلال یا پودر پسته به میزان لازم
tarhalva

دستور غذا

۱.ابتدا آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید تا نشاسته باز شود.
۲.آرد برنج را در شیر الک و مخلوط کنید و از صافی رد کنید.
۳.مخلوط آب و نشاسته و شیر و آرد برنج را باهم مخلوط و در قابلمه چدن یا تفلون بریزید.
۴.حالا شکر را هم اضافه کنید.
۵.مخلوط مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید(حرارت باید ملایم باشد تا نشاسته و آرد برنج خوب پخته شوند و بوی خامی آنها از بین برود)
۶.وقتی قوام مایه بیشتر شد گلاب را اضافه و به هم زدن ادامه دهید.
۷.آنقدر مایه باید روی حرارت ملایم هم زده شود تا غلیظ شده و رد قاشق از روی آن محو نشود.
(حتما از قاشق چوبی برای هم زدن تر حلوا استفاده کنید)
۹.وقتی مایه خوب غلیظ شد نیمی از آن را در ظرف مورد نظر ریخته و صاف کنید و بقیه را با محلول زعفران دمکرده مخلوط کرده و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد.
۱۰.وقتی اثر قاشق از روی مایه زعفرانی محو نشد آن را روی مایه سفید نیم بند ریخته و صاف کنید و بگذارید در دمای محیط خنک شده و بعد به یخچال انتقال دهید(ظرف را با سلفون بپوشانید)و یک شب صبر کنید و بعد بُرِش زده و سرو کنید.
میتوانید تر حلوا را به صورت تک رنگ درست کنید به این صورت که نصف مایه را به صورت سفید درظرف جدا بریزید و مایه زعفرانی را هم در ظرف دیگری بریزید تا جداگانه ببندند.
این حلوا حدود ۲ تا ۳ روز در یخچال قابل نگهداری است.
منظور از پیمانه همان پیمانه استاندارد شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی است.
این مقدار تر حلوا مناسب ۶ تا ۸ نفر است.
تر حلوای مرغوب بسیار لطیف و دارای بافت کاملا براق است
نیازی به چرب کردن کف ظرف نیست.
کپی بدون ذکر منبع ممنوع

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 4 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من