پای توت فرنگی

مواد لازم:

روغن جامد دو سوم پیمانه شکر ،دوسوم پیمانه، تخم مرغ 1عدد زرده دو عدد آرد یک و نیم پیمانه بکینگ پودر 1قاشق سوپخوری شیر یک سوم پیمانه اسانس توت فرنگی یک قطره
Strawberry pie

دستور غذا

فر را روی ۱۸۰درجه سانتیگراد روشن کنید.روغن و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود.تخم مرغ کامل و وانیل را اضافه کنید و دوباره به زدن ادامه بدید.زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و پس از اضافه شدن هر زرده ،سی ثانیه بزنید.آرد و پکینگ پودر را مخلوط کنید.نیمی از آن را داخل مواد بریزید و با همزن برقی بزنید ،بعد شیر را اضافه کرده ،سپس بقیه آرد را اضافه کنید
قالب تفلون مخصوص پای میوه را چرب کنید.مواد را داخل قالب ریخته ،در طبقه وسط فر به مدت پنجاه دقیقه قرار بدید تا بپزد.بطوریکه اگر چنگال تمیزی را در وسط کیک فرو کنید چیزی از مایه به چنگال نچسبد.کیک را از فر درآورید و پس از پانزده دقیقه از قالب خارج کنید و بگذارید سرد شود.

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 4 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من